BRMK.nl

Zeer onder­houdend

Deze vrijdagochtend ging ik achter mijn laptop zitten en checkte de backup en de audit van je site, ik deed de beveiligingsupdates die gedaan moesten worden – wat ik natuurlijk wist omdat ik dat in de week ervoor in de gaten had gehouden, ik controleerde of de site nog deed wat ie doen moest. Nog een laatste check, en klaar.

Het is niet heel bijzonder, dat ik dat deed. Doe ik aanstaande vrijdag weer. Ik doe het elke vrijdag.

De afgelopen anderhalf jaar heb ik op die manier veel voor je gedaan waar je bijna niets van gemerkt hebt. Dat is mooi, want dat betekent dat het, op de achtergrond, heel goed werkt.

BRMK

Noodzakelijk onderhoud

In de loop van 2022 ben ik dit systeem gaan inrichten. Vroeger bracht ik een site up-to-date als ik er “toch moest zijn”, nu zorg ik dat een site continu gemonitord wordt en dat minstens wekelijks alle updates gedaan worden.

Dat werd steeds nodiger. Data(zoals hier) laten zien dat er steeds meer hack-aanvallen komen die als doel hebben om websites compleet onbereikbaar te maken of juist ongemerkt binnen te dringen. Dat zijn niet per se grotere, “belangrijke websites” – alle websites. Mogelijk dus ook de jouwe.

O jee!

Oké, dat was waar ik je laat schrikken zodat “ik je aandacht pak”. Maar hoe dan ook, het is een realiteit: je site kan gehackt worden, met flink vervelende consequenties.

Dus zocht en vond ik een manier om de sites van al mijn klanten veilig te houden. Met succes.

BRMK

En nu?

Meevaller voor jou: de afgelopen jaren heb ik onderhoud niet meer doorberekend, maar er wel tijd in gestopt. Mooi voor jou, voor mij op den duur niet werkbaar natuurlijk.

Het was tijd om te gaan rekenen, en dit bied ik je aan:

  • onderhoud en beveiliging doe ik blijvend voor je voor een vaste prijs;
  • het pakket dat ik hiervoor heb samengesteld, kost normaal 180 euro;
  • als vroege deelnemer en trouwe klant krijg je 20 euro korting – je betaalt 160 euro vanaf 1 januari voor een vol jaar onderhoud en beveiliging.

Ik ging achter mijn laptop zitten en checkte de backup en de audit van je site.

Aanstaande vrijdag weer?

Voor jou

Voor échte ouwe trouwe klanten
160,-
ex btw
per jaar

Voor iedereen

Voor elke basale WordPress-website (geen webwinkel)
180,-
ex btw
per jaar
BRMK

Nog wat kleine lettertjes:

De korting die ik je bied geldt als percentage van de standaardprijs voor klanten. De kosten daarvan kunnen stijgen in de loop der tijd, maar je behoudt de %-korting zolang je je abonnement jaarlijks verlengt.

Een pakketabonnement loopt minimaal 1 jaar, je betaalt het elk jaar uiterlijk in januari voor het nieuwe jaar, na ontvangst van mijn factuur.

Als er een prijsverhoging komt, laat ik het aan het eind van het jaar weten. Je kunt dan kiezen of je weer een jaar door wilt.

Deze (nieuwe) website van BRMK.nl is nog in ontwikkeling. Het kan dat je opmerkt dat dingen nog niet werken.

Dat klopt, er zijn dingen die nog niet werken. Komt.

Kijk rustig rond, veel is er al wel.

Heb je vragen? De contactpagina doet het voortreffelijk.